Ljubomir Vranjes îi ceartă pe fanii lui Flensburg! „Dacă nu vreți să ne susțineți, stați acasă!”

0
4238

Faptul că fanii își ceartă favorții după prestații mai puțin convingătoare este bine cunoscut peste tot în sportul mondial. Ca antrenorul să-și certe fanii, mai puțin obișnuit.

Ljubomir Vranjes este cel care și-a criticat fanii într-o postare pe Facebook, pentru că aceștia nu își mai încurajează favoriții ca în trecut. De altfel, arena lui Flensburg este cunoscută drept „Iadul Nordului”, datorită atmosferei create pe parcursul unei partide. „De la primul meci din sezon, atmosfera din Flens Arena e tot mai liniștită. În câteva meciuri, atmosfera a fost bună, dar de obicei este liniște.”, a spus Vranjes. Primul moment de nemulțumire al lui Vranjes a avut loc în partida cu Wisla Plock, pe care Flensburg a câștigat-o greu. Atunci, în minutul 43, suedezul chiar a avut o întrebare pentru fani: „Unde este iadul?”.

Antrenorul liderului din Bundesliga le-a recomandat suporterilor chiar să stea acasă, dacă nu sunt dispuși să încurajeze echipa pe durata celor 60 de minute! „Dacă nu vreți să ne susțineți, stați acasă! Desigur, este supărător și neprofesionist, dar sper că ați înțeles ce am vrut să exprim astăzi. Dacă v-am deranjat, îmi pare rău și îmi cer scuze.”, a spus printre altele Vranjes.

Răspunsul fanilor? Rămâne de văzut astăzi, de la ora 20:00, când Flensburg primește vizita lui Fuchse Berlin în Cupa Germaniei.

Mesajul complet al lui Vranjes pentru fani:

sursă foto: sport1.de

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY