Liviu Paraschiv, înlocuit de Victorina Bora la CSM Unirea Slobozia

0
1434

liviu paraschivMeciul cu HCM Roman din ultima etapă a returului Ligii Naționale, pierdut cu 25-29, a fost ultimul pentru Liviu Paraschiv la cârma echipei CSM Unirea Slobozia. Conducerea clubului ialomițean l-a informat pe antrenorul de 67 de ani că nu se va mai baza pe serviciile lui și în play-out.

În urma acestei schimbări, Liviu Paraschiv a decis să pună capăt carierei de antrenor, una remarcabilă de altfel. „Am fost anunțat că voi fi schimbat pentru meciurile din play-out. Sunt mulțumit că echipa este pe locul al doilea în play-out, sper ca cine va veni în locul meu să păstreze echipa în Liga Națională.”, ne-a declarat Liviu Paraschiv, care afirmă că n-are niciun regret acum, când își va înceta activitatea. „Handbalul a fost viața mea, nu am niciun regret. Am avut rezultate bune, am avut doar satisfacții, în condițiile în care viața de antrenor este grea.”, a completat cel care s-a aflat astăzi în poziția de antrenor pentru ultima oară.

Liviu Paraschiv și-a început activitatea de antrenor la Tractorul Brașov, sub supravegherea lui Dumitru Popescu Colibași, după care a trecut pe la Minaur Baia Mare, Fibrex Nylon Săvinești, Remin Deva, HCM Roman, Dunărea Brăila, Oțelul Galați și CSM Unirea Slobozia.

În play-out, CSM Unirea Slobozia va fi condusă de Victorina Bora.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY