Liviu Mironescu se desparte de Dinamo din postura de triplu campion: „Sunt în căutarea unei noi provocări!”

0
4986

Unul din cei mai vechi jucători ai lui Dinamo, Liviu Mironescu, va părăsi echipa în această vară. Campion în ultimele trei sezoane cu „câinii”, extrema dreaptă de 33 de ani se va decide în următoarea săptămână unde își va continua cariera.

Liviu Mironescu este unul din cei șapte jucători ce a cucerit titlul de trei ori consecutiv cu Dinamo. Jucătorul de 33 de ani a evoluat însă joi, la Chiajna, pentru ultima oară în tricoul „câinilor”, urmând să semneze cu o altă echipă în perioada ce urmează.

„A fost o primă parte foarte dificilă, cu mai multe coborâșuri decât suișuri, dar am reușit să intrăm pe o pantă ascendentă și să terminăm sezonul en-fanfare. Cred că ceea ce s-a întâmplat în finala asta e demn de a se numi eternul derby în România. Nu s-a văzut diferență de valoare între cele două loturi, dar ne bucurăm că ne-am adjudecat titlul după acest al treilea meci. Din fericire, am câștigat trei titluri cu Dinamo, dar din păcate acesta este și ultimul. Sunt în căutarea unui noi provocări, am ceva propuneri și mă voi decide în următoarea săptămână ce voi face. Le urez succes colegilor în viitor”, ne-a spus Liviu Mironescu.

127 de goluri a marcat Liviu Mironescu în ultimele trei sezoane pentru Dinamo.

sursă foto: silhouettes.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY