Line Jorgensen s-a accidentat si va lipsi pana la finalul anului!

0
4807

Echipa feminină de handbal CSM București a suferit o pierdere importantă chiar înaintea debutului în noul sezon al Ligii Campionilor. Interul dreapta Line Jorgensen s-a accidentat pe 6 octombrie, la amicalul jucat de naționala Danemarcei cu Rusia, în Golden League, și va fi nevoită să suporte o intervenție chirurgicală la încheietura mâinii de aruncare. Line a căzut în timpul jocului, pe mâna stângă, iar unele oase s-au dislocat. Investigația ulterioară a relevat o fractură și o ruptură de ligamente.

După operația pe care o va face in Danemarca, Federatia Daneza de Handbal ocupandu-se de asta prin societatea de asigurari care a preluat aceste riscuri, Line Jorgensen va trebui să țină pumnul imobilizat în ghips timp de șase săptămâni, iar după aceea sa urmeze recuperarea care va dura 3-4 luni. CSM București nu va putea miza astfel pe una dintre cele mai importante jucătoare ale sale până în la inceputul anului viitor.

Antrenorii au astfel dificila misiune de a incerca sa substituie absenta lui Line, pe termen scurt, urmand ca, intre timp, la solicitarea si propunerile antrenorilor, conducerea clubului sa caute pe cineva, preferabil tot jucatoare de mana stanga, care sa o poata inlocui pe durata absentei.

sursa text: csmbucuresti.ro
sursa foto: silhouettes.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY