Line Jorgensen, noul inter dreapta al CSM-ului

0
1882

line_jorgensen fcmCSM București a anunțat astăzi oficial transferul danezei Line Jorgensen, interul dreapta de la FC Midtjylland, în vârstă de 25 de ani. Jorgensen va ajunge la echipa din capitală începând cu sezonul următor.

Handbalista daneză Line Jorgensen (25 de ani), primul transfer al echipei CSM București pentru viitorul sezon intern și internațional, și-a anunțat fanii de noul pas din cariera sa. ”Era greu să păstrez un asemenea mare secret. Vreau ca lumea să știe că voi pleca la CSM București, unde vom construi o echipă de top. Am avut întotdeauna ambiția de a vedea cât de departe mă poate duce handbalul, iar Bucureștiul este următorul pas în carieră. Sunt nerăbdătoare să mă mut la București după cinci ani fantastici la FC Midtjylland, care au fost cei mai buni ani ai mei ca handbalistă. Să schimb clubul și țara nu a fost o decizie ușoară pentru mine, dar sunt sigură că Bucureștiul are multe de oferit și sunt convinsă că CSM București este alegerea corectă și un pas înainte în cariera mea internațională.
Componența echipei la CSM București arată foarte promițător și sunt onorată de faptul că am fost considerată suficient de valoroasă pentru a juca alături de unele dintre cele mai bune handbaliste din lume. Aștept cu nerăbdare să le cunosc pe viitoarele mele colege și de a contribui la reușitele echipei atât de plan intern, cât și internațional. Vreau să continui să cresc din punct de vedere valoric și sunt absolut convinsă că noile mele colege și CSM București mă vor ajuta să devin o jucătoare mai bună. Am auzit deja despre pătimașii fani ai CSM și aștept cu nerăbdare să-i întâlnesc și să le simt suportul, astfel încât împreună, echipă, club, oraș și fani, să ne putem bucura de victorii mari”. Line Jorgensen joacă pe postul de inter dreapta și este componentă a naționalei Danemarcei. În palmares are o medalie de bronz cucerită la Campionatul Mondial din 2013 și câștigarea Cupei EHF, împreună cu FC Midtjylland, în 2011.
sursă text: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY