Line Jorgensen continuă la CSM București!

0
3903

Daneza Line Jorgensen, interul dreapta in varsta de 27 de ani, a semnat un nou contract cu CSM Bucuresti, valabil pana in vara lui 2019. Line si-a adus aportul din plin la castigarea celui de-al doilea titlu de Campioana Nationala (2015-16), Cupei Romaniei si  a Ligii Campionilor de catre CSM Bucuresti. Capitan al nationalei Danemarcei, Line Jorgensen a obtinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2013.

Alin Petrache: „Este evident ca trebuie sa continuam acest proiect al echipei feminine de handbal. Pentru a performa trebuie sa ne imbunatatim in permanenta. Ma bucur ca Line va continua cu noi. Este o jucatoare importanta in care ne punem mari sperante in viitor.”

Line Jorgensen: „Sunt foarte fericita pentru oportunitatea primita de a continua la CSM Bucuresti pentru inca doi ani. Iubesc orasul Bucuresti, un oras care mi-a oferit o multime de experiente inedite, iar fanii sunt absolut incredibili. Sunt sigura ca vom continua sa avem o echipa foarte buna cu care ne vom lupta pentru castigarea Ligii Campionilor. Doresc sa multumesc Clubului si colegelor mele pentru increderea si sprijinul acordate.”

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY