Liliya Artsiukhovich pleacă de la Baia Mare

0
1315

liliya artsiukhovichSosită în vară la campioana României, Liliya Artsiukhovich a părăsit pe HCM Baia Mare în cursul zilei de astăzi. Cele două părți s-au despărțit de comun acord, iar bielorusa va continua la Krim Mercator, campioana Sloveniei.

„Datorită faptului că jucătoarea Liliya Artsiukhovich nu s-a acomodat cu cerinţele campioanei României şi nici nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor clubului băimărean, de comun acord cele două părţi au convenit să rezilieze contractul începând cu data de de azi, 9 octombrie 2014. Pentru handbalista din Belarus a venit o ofertă din partea clubului RK Krim Mercator, care a fost acceptată. HCM Baia Mare îi mulţumeşte Liliyei pentru contribuţia adusă la bunul mers al echipei pe perioada în care a fost legitimată la campioana României şi îi doreşte mult succes pe mai departe!”, se arată într-un comunicat emis pe hcmbaiamare.ro.

Liliya Artsiukhovich a acceptat deja oferta lui Krim Mercator, campioana Sloveniei, și ar putea debuta pentru noua sa formație în weekend-ul viitor, în Liga Campionilor, împotriva lui Hypo Viena.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY