Laurențiu Dinescu revine la Steaua după cinci ani

0
1485

laurentiu dinescu energiaDupă ce și-a încheiat colaborarea cu Energia Pandurii Tg. Jiu, Laurențiu Dinescu va îmbrăca din această vară din nou tricoul Stelei. Interul stânga a fost cu gruparea roș-albastră în cantonament la Snagov și va rămâne sub comanda lui Viorel Mazilu.

Tehnicianul Stelei are mare încredere în jucătorul născut la Călărași, despre care spune că poate ajunge unul din jucătorii importanți ai campionatului, cu o singură condiție. „Dinescu este un jucător pe care mi l-am dorit în echipă pentru că are niște calități fantastice. El dacă va deveni un jucător profesionist, nu că va ajunge să câștige campionatul cu Steaua, ci poate să se ducă să joace la un nivel foarte mare. Să sperăm că se va adapta la cerințele mele și ușor. ușor să se trezească, să pună picioarele pe pământ și să le dea tuturor celor care n-au crezut în el peste nas. Fizic stă foarte bine, mai trebuie să lucrăm la mentalitate. Nu mai are 21-22 de ani, se apropie de 30, trebuie să fie copt și să știe ce vrea de la viață.”, ne-a declarat Viorel Mazilu, antrenorul Stelei.

Laurențiu Dinescu se întoarce astfel după cinci ani la Steaua, el părăsind echipa în 2010 pentru a juca la Știința Bacău.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY