Laura Oltean se întoarce acasă! „Nu mă așteptam să vină!”

0
4494

CSM Bistrița a bifat un transfer de marcă. Laura Oltean, jucătoarea vicecampioanei României, se întoarce acasă. Jucătoarea de 26 de ani și-a reziliat contractul cu HCM Baia Mare și se alătură trupei antrenate de Horațiu Pașca.

Faptul că Laura Oltean a semnat cu CSM Bistrița l-a surprins până și pe antrenorul Horațiu Pașca. „Nu mă așteptam să vină la ce oferte avea. Înseamnă că are încredere în noi și în ceea ce dorim să formăm la Bistrița. Avem stabilitate financiară și le mulțumim celor care ne-o asigură.”, ne-a spus tehnicianul bistrițean, care recunoaște că și-ar dori și alte jucătoare. „Cu siguranță e loc de mai bine.”.

În prezent, CSM Bistrița este lider în seria de Vest după un parcurs fără greșeală. Promovarea este însă departe, consideră Horațiu Pașca. „Dacă e să judecăm după rezultatele din tur, suntem favoriți la promovare, însă o luăm treptat. O să avem meciuri grele cu Slatina și Reșița și unul extraordinar de greu la Deva. Obiectivul principal rămâne promovarea. Cupa României este un bonus pentru noi, mie mi-a plăcut întotdeauna această competiție.”, a concluzionat antrenorul Bistriței.

CSM Bistrița va începe returul pe data de 16 ianuarie, la Oradea, penultima clasată.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY