Kempa, partener al CSM Bucuresti pentru următoarele patru sezoane

0
2583

Campioana României la handbal feminin a semnat un parteneriat cu celebrul producător de echipament sportiv Kempa.

Performanța atrage, iar acest lucru se întâmplă la CSM București. Echipa feminină de handbal este în permanență în centrul atenției, iar companiile care vor să-și asocieze numele cu cel al clubului din Capitală sunt din ce în ce mai numeroase. Cel mai recent parteneriat semnat cu CSM București a fost oficializat astăzi, cu producătorul de echipament sportiv Kempa.

Compania din Germania se va ocupa, pentru următorii patru ani, de tot ceea ce vor purta Cristina Neagu, Iulia Curea și colegele ei.

”Pe noi, sportivele, acest parteneriat ne bucură foarte mult, mai ales că cerințele noastre sunt destul de mari. Ne bucură faptul că performanța atrage sponsori. Suntem campioane și la echipament. Nu știu cât contează aspectul fizic în handbal, dar în mod sigur imaginea de ansamblu contează, este important să fim toate îmbrăcate la fel, să arătăm a echipă. Handbalistele au mai mulți fani decât handbaliștii, în mod sigur” – Iulia Curea, căpitan handbal feminin CSM București.

CSM București și Kempa au semnat o înțelegere care va viza, în viitorul apropiat și echipa masculină de handbal, dar și echipele de la Centrul de Copii și Juniori.

”Ne bucură foarte mult parteneriatul încheiat cu Kempa România. Kempa reprezintă la nivel european standardul de calitate și profesionalism pe piața de echipamente și articole sportive. Parteneriatul Kempa – CSM va asigura sportivilor și oficialilor clubului o imagine de înaltă ținută la competițiile interne și internaționale, precum și confort și lejeritate în desfășurarea activităților sportive. Avem nevoie de parteneri de încredere și de lungă durata și sperăm că împreună să aducem cât mai multe victorii la CSM București. Ne dorim că acest parteneriat să devin unul foarte solid și vreau să le mulțumesc reprezentanților Kempa și sper ca acesta să se extindă și către echipa de handbal masculin precum și către centrele de copii și juniori pe care noi punem foarte mare accent.” – Ionuț Aron, direcor general adjunct CSM București.

Oficialii Kempa,  mândri de colaborarea cu tigroaicele

Reprezentanții companiei germane au salutat semnarea acestei înțelegeri și s-au arătat încântați că un club precum CSM București și-a asociat numele cu al lor.

”Trebuia să ne asociem cu cea mai importantă echipă de handbal din România, care ne reprezintă în ultimii ani în competițiile majore” – Cătălin Geantă, Kempa România.

”Toată familia Kempa este onorată să susțină un club precum CSM București” –Bjorn Straub, International Area Sales Manager Kempa.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY