Junioarele, locul patru la Campionatul European

0
2330

romania-spania junioare 2015Echipa de junioare a României a ocupat, în cele din urmă, locul 4 la Campionatele europene de handbal feminin (Under 17) din Macedonia, un rezultat meritoriu pentru foarte tinerele eleve ale fostei mari campioane Mariana Tîrcă.

Duminică, la Skopje, în meciul pentru locul 3, Ungaria a dispus cu 34-31 de echipa țării noastre, după ce româncele au condus la pauză cu scorul de 19-17. Maghiarele au condus în startul partidei, cu 5-0, apoi fetele noastre au revenit şi au intrat la pauză în avantaj, 19-17. Din păcate, în partea a doua a jocului, Ungaria şi-a impus jocul şi a câştigat meritat. Remarcabil este faptul că handbalistele din Ungaria au beneficiat de nu mai puțin de 14 lovituri de la 7 m, din care au transformat 10, în timp ce echipa română a avut doar 5 asemenea oportunități de a marca, toate reușite.

Pentru România au înscris Maria Sorina Tîrcă — 10 goluri, Daria Bucur — 7, Alexandra Munteanu — 4, Teodora Popescu, Elena Verde și Eugenia Lăcătuș — câte 2, Bianca Dinuț, Ioana Banciu, Maria Petruș, Diana Badea — câte 1, marcatoarele câștigătoarelor fiind Rita Lakatos — 11, Bernadette Hornyak — 9 și Csenge Fodor — 8, Noemi Hafra — 3, Noemi Pastor, Katrin Klujber și Bettina Kuti — 1 fiecare.

Sursa: Agerpres

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY