Janina Luca revine în echipa Vâlcii

0
1165

janina lucaPerioada de inactivitate a Janinei Luca se apropie de final. Operată în pauza dintre sezoane la cartilagiul genunchiului, jucătoarea de 28 de ani va face deplasarea la Cisnădie alături de colegele sale de la HCM Râmnicu Vâlcea.

”Am jucat cu meniscul rupt tot play-out-ul din sezonul trecut, astfel mi s-a făcut o gaură în cartilaj. La menisc joci după o lună, recuperarea cartilajului este însă cea mai dificilă, durează minim 4-5 luni. Dacă nu recuperezi cum trebuie rana din cartilaj, poate recidiva accidentarea şi atunci este şi mai grav. Am început antrenamentele normale, cu mingea, dar fac în continuare şi forţă, recuperarea musculaturii e importantă. Eu îmi doresc să revin cât mai repede, nici mie nu îmi convine să aplaud din tribună, vreau să fiu pe teren. La Vâlcea mă simt ca acasă, sunt la echipă de la înfiinţarea ei. Cu siguranţă, merg la Cisnădie cu echipa, dar nu ştiu dacă şi cât voi juca” a spus Janina Luca, pentru saptamana.net. Meciul dintre Măgura Cisnădie și HCM Râmnicu Vâlcea va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00.

HCM Râmnicu Vâlcea se află în acest moment pe locul al zecelea în Liga Națională, cu două victorii în cele șapte etape disputate.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY