Janina Luca aduce un punct vâlcencelor în ultima secundă

0
1156

janina lucaHCM Rm. Vâlcea și ”U” Alexandrion Cluj s-au întâlnit joi seară în ceea ce avea să fie cel mai palpitant meci al etapei. Cele două echipe au încheiat meciul la egalitate, 26-26, după ce Janina Luca a egalat din aruncare de la șapte metri la ultima fază a meciului.

Prima repriză a fost echilibrată, ambele formații trecând pe rând la conducere. Spectacolul a intervenit în actul secund, când HCM Rm. Vâlcea s-a desprins la 18-13 (minutul 35), dar s-a văzut egalată cu zece minute înainte de final, 23-23, după ce Ioan-Ani Senocico a recurs la o apărare om la om la principala jucătoare a gazdelor, Janina Luca. Mai mult, oaspetele au avut prima șansă la câștigarea celor trei puncte puse în joc, după ce au condus cu 26-23, dar HCM a revenit pe final și a egalat la ultima fază a meciului, prin Janina Luca, din aruncare de la șapte metri.

Un meci echilibrat, ambele echipe au fost la conducerea jocului, păcat de arbitraj.”, ne-a declarat după meci directorul sportiv al Clujului, Cosmin Sălăjan.

HCM Rm. Vâlcea-”U” Alexandrion Cluj 26-26 (14-13)
HCM Rm. Vâlcea: Ilina 6 goluri, Luca 6, Adespii 4, Vădineanu 3, Semedo 2, Chirilă 2, Predoi 1, Stoica 1, Cherăscu 1
”U” Jolidon Cluj: Ani-Senocico 9 goluri, Chintoan 5, Laslo 3, Paraschiv 2, Ivan 2, Cîrjan 2, Popa 2, Vălean 1
Aruncări de la 7m: 7/5, respectiv 4/4
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY