Jakov Vrankovic se întoarce la Dinamo după doi ani! „Câinii” l-au legitimat și pe Andrei Lazăr, portarul de la CSM București

0
2407

Zvonurile cum că Jakov Vrankovic se întoarce la Dinamo au fost confirmate oficial ieri de către oficialii campioanei României. Mai mult, „câinii” au mai reușit un transfer, cel al portarului Andrei Lazăr, care a debutat în Liga Națională și cupele europene în sezonul trecut, la CSM București.

Vrankovic a venit prima dată la Dinamo la 21 de ani. ”Era un tânăr valoros, dornic să facă performanță. Practic, la noi s-a maturizat. Acum vom beneficia din plin de tot ceea ce a acumulat în ultimii ani”, a declarat managerul Ovidiu Semen. Cu Dinamo, Vlanko a câștigat două titluri naționale, o cupă și o Supercupă a României. În 2015 a fost declarat cel mai valoros jucător străin din campionatul intern.

Jakov Vrankovic a jucat în ultimii doi ani în Ungaria, la Tatabanya. El a făcut parte din echipa Croației, clasată pe locul 6 la ultimul Campionat Mondial. Deocamdată, el se află într-o perioadă de recuperare, dar se speră ca până la debutul campionatului să fie la potențailul așteptat.

Andrei Lazăr, surpriza din lotul lui Dinamo

Dinamo București a mai reușit un transfer surprinzător, cel al internaționalului de tineret Andrei Lazăr. Acesta vine de la CSM București și chiar a debutat pentru campioana României, în ultimul sfert de oră al întâlnirii amicale cu Spartak Moscova, câștigată miercuri seară de Dinamo cu 34-27 (14-10).

Victorie lejeră cu Spartak Moscova

Campioana României a câștigat singurul amical disputat în această vară pe teren propriu, 34-27 cu Spartak Moscova. A fost un meci dominat de către „câini”, deși pe terenul de joc nu s-au aflat Saied Heidarirad, Raul Nantes Campos, Stefan Vujic, Mohamed Shebib și Jakov Vrankovic. Nici Spartak n-a avut tot lotul la dispoziție, unul dintre absenți fiind fostul jucător al lui Minaur, Inal Aflitulin. Pentru Dinamo București au jucat Missaoui, Lazăr (portari), Alouini 8 goluri, Bannour 6, Kuduz 6, Mousavi 5, Asoltanei 4, Gavriloaia 3, Savenco 1, Negru 1, Dima, Hossu, Zulfic

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY