Ivan Cop, pe banca Cetății Deva! Slovenul s-a aflat în mijlocul unui scandal imens în 2013!

0
3236

La partida cu CSM București, disputată marți seară, pe banca Devei s-a aflat și slovenul Ivan Cop. Acesta este noul tehnician al echipei din Hunedoara, chiar dacă ieri s-a implicat foarte puțin.

Ivan Cop s-a aflat în mijlocul unui scandal imens în 2013, când a înscenat decesul fetiței sale de 10 ani pentru a rezilia contractul cu AC Loux Patras și pentru a semna cu RK Borac Banja Luka. „Am fost şocaţi când ne-a spus, plângând, că i-a murit fetiţa într-un accident de maşină şi că trebuie să-şi rezilieze contractul şi să plece acasă. Normal că am fost de acord cu ruperea înţelegerii. În aceeaşi zi i-am făcut rost de ultimul bilet de avion disponibil la clasa business, pentru a se putea întoarce în ţara lui. L-am însoţit la aeroport şi pe drum a continuat să plângă şi să se vaite. A doua zi am aflat, stupefiat, că Ivan semnase cu echipa bosniacă Borac Banja Luka şi că totul nu fusese decât o minciună, pentru a putea deveni liber de contract.”, spunea la acea vreme Andreas Kongas, președintele echipei.

La echipa din Deva sunt așteptate și jucătoare, conducerea clubului ajungând la un numitor comun cu două jucătoare din Muntenegru.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY