Isabelle Gullden și-a prelungit contractul cu CSM București!

0
2959

Una dintre cele mai importante handbaliste straine care au evoluat in Romania ultimilor ani a decis sa ramana la Bucuresti pentru inca doua sezoane.

Sosita la CSM Bucuresti in vara anului 2015, jucatoarea din Suedia a reusit sa castige, chiar din primul an, tot ce se putea alaturi de echipa Tigroaicelor: Liga Campionilor, Liga Nationala, Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei. Isabelle Gullden (27 ani) si-a adus din plin aportul la reusitele Clubului, devenind cea mai buna marcatoare a Ligii Campionilor (2015/2016) si a Finalei Ligii Campionilor (15 reusite).

Alin Petrache: “Isabelle Gullden este o jucatoare foarte importanta pentru noi si faptul ca ea a decis sa ramana la CSM ne demonstreaza faptul ca avem o echipa solida, dornica de performante. Ne bucuram ca ne putem baza pe ea in continuare.”

Isabelle Gullden: “Am decis sa raman la CSM pentru inca doi ani pentru ca imi place foarte mult aici. Am venit din Danemarca cu gandul de a castiga trofee. In primul sezon am castigat Champions League, iar acum imi doresc mai mult. Fanii sunt minunati! Momentele in care vin la mine, dupa meci, si imi spun cat de mult ma apreciaza, fac ca toate eforturile depuse sa merite.”

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY