Ionuț Ramba s-a despărțit astăzi de Știința Bacău: „Îmi doream de un an și jumătate să plec”

1
1685

ionut ramba stiintaAventura lui Ionuț Ramba la Știința Bacău se încheie după patru ani. Astăzi, cele două părți au căzut de acord în privința rezilierii contractului, interul stânga de 23 de ani fiind liber să-și caute o nouă echipă.

Ionuț Ramba s-a aflat în conflict cu conducerea echipei vicecampioane de mai mult timp, dar și cu cei doi antrenori, Eliodor Voica și Mateo Garralda. Ramba și-a dorit să părăsească Știința acum un an și jumătate pentru a evolua în străinătate, dar nu a fost lăsat de gruparea moldavă. „Astăzi mi-am încheiat conturile cu ei, din cauza conflictelor cu antrenorii și cu conducerea. Îmi doream de un an și jumătate să plec, dar nu au vrut să mă lase. Am vorbit cu doi impresari din străinătate, eu îmi doresc să joc afară, dar dacă nu se poate acum, voi rămâne în România și voi pleca la vară. Sunt în negocieri cu echipe din țară, am mai multe oferte, până la finalul săptămânii voi da un răspuns.”, ne-a declarat Ionuț Ramba. Accidentat în finalul sezonului trecut, Ramba este apt 100% din punct de vedere fizic. „Eu sunt apt de o lună și jumătate, dar nu am jucat în tot acest timp din cauza conflictului cu antrenorul.”, a concluzionat interul de 23 de ani.

Ca senior, Ionuț Ramba a evoluat pentru HC Rom-Cri Brașov (2010) și Știința Bacău (2010-2014) și și-a trecut în palmares trei medalii de argint și trei finale ale Cupei României, toate cu gruparea băcăuană. De asemenea, Ramba a făcut parte din echipa Bacăului care a ajuns în semifinalele Cupei Challenge, în sezonul 2010-2011, eliminată de Cimos Koper.

1 COMMENT

  1. Asa este, ai vrut sa pleci demult de la BAcau. Atunci cand primeai salariul si erai accidentat, atunci cand te-au luat operat si te plateau. Mare caracter. Succes

LEAVE A REPLY