Ionuț Georgescu își declară dragostea față de echipă: „Sunt trup și suflet alături de Steaua !”

0
1972

Ionut Georgescu,Josip SandrkDupă o perioadă încărcată, în care Viorel Mazilu a pus accent pe pregătirea fizică, steliștii au intrat în sală pentru pregătirea specifică. Echipa a susținut inclusiv trei partide amicale până în acest moment, la finalul săptămânii trecute, în care a înregistrat două victorii și o remiză.

După ultimul meci amical, disputat duminică, CSA Steaua Alexandrion București a avut o zi de pauză, iar de marți Ionuț Georgescu și compania au reluat circuitul antrenamentelor. Căpitanul echipei ne-a vorbit despre impresiile formate în această perioadă de pregătire, dar și despre noul sezon competițional.

-Cum vezi echipa în acest moment, aflată la un nou început de drum ?
-Am avut trei meciuri amicale în care veneam după o perioadă de acomodare. Au fost trei meciuri de verificare bune, văd dorință, văd ambiție, cred că noii veniți, în special străinii, se integrează repede. Eu cred că ușor, ușor suntem pe drumul cel bun și o să facem o surpriză plăcut în acest an în campionat. Lotul s-a schimbat față de anul trecut, dar cred că avem timp să ne punem la punct, până la începerea sezonului mai e o lună.

-Cum e atmosfera în echipă ?
-Atmosfera e bună, am început să ne cunoaștem. Mulți ne știam de pe alte echipe, sunt jucători cu ștate vechi în Liga Națională, jucători profesioniști, care au venit să-și facă treaba. Există comunicare între noi și banca tehnică și eu chiar cred că anul acesta va fi mult mai bun decât cel care a trecut.

-Ce înseamnă să fii căpitanul echipei ?
-E o onoare ! Așa a considerat antrenorul, că sunt în măsură, ca eu să fiu căpitan. Eu am spus-o, sunt trup și suflet alături de Steaua ! Am mai fost aici, am plecat din cauza problemelor financiare, iar acum încerc să-mi fac treaba cât mai bine și în teren și în vestiar. E un lucru important, contează să fii căpitan, dar îmi doresc în primul rând să fim uniți și să existe în permanență un dialog între noi și banca tehnică.

-Puteți readuce Steaua acolo unde îi este locul ?
-Toată lumea vrea chestia asta ! În primul rând, ne trebuie multă muncă, timp și noroc. Se poate, de ce nu, dar eu cred că pentru chestia asta este nevoie de foarte multă muncă. Sunt convins că rezultatele vor veni. Sperăm ca de rezultatele noastre să fie mulțumită conducerea, staff-ul și suporterii.

sursă: Facebook – CSA Steaua Alexandrion

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY