Ionuț Georgescu, după amicalul cu HCM Constanța: „Mai avem mici sincope”

1
1378
Ionuț Georgescu, după amicalul cu HCM Constanța: „Mai avem mici sincope”

georgescuSteaua a disputat vineri seară ultimul meci amical al sezonului, pierdut cu HCM Constanța, scor 24-26 (9-12). La finalul meciului, Ionuț Georgescu a tras primele concluzii legate de perioada de pregătire.

„Mai avem de muncit, eu zic că suntem pe un drum bun. Mai avem mici sincope, dar sunt chestii de natură tactică, sperăm ca până săptămâna viitoare la prima etapă să le rezolvăm, să le echilibrăm și să fim gata să începem un nou campionat. Eu întotdeauna mi-a plăcut să cred, să plec cu o ambiție mare. E o echipă în formare, cred că venim cu un plus mai mare de experiență față de anul trecut și sperăm să ne batem mai sus de locul opt, pe care l-am obținut anul trecut. Și anul trecut a fost greu de realizat obiectivul, important este să credem și să muncim. Cu muncă și cu multă încredere în noi ne putem atinge scopul.”, ne-a declarat Ionuț Georgescu la finalul meciului cu HCM Constanța. Legat de străinii sosiți în această vară, extrema dreaptă ne-a spus: „Eu îi știam, sunt jucători buni, care pot să facă diferența, important e să se integreze cât mai repede în echipă, noi facem tot posibilul. Cred că sunt niște băieți inteligenți, unul a avut probleme medicale, dar sperăm ca până la meciul cu Baia Mare să fie apt.”.

În această vară, Steaua a disputat zece partide amicale, jumătate dintre ele fiind câștigate.

1 COMMENT

  1. Poate ne spune cineva cine este Ionut Georgescu , este cumva seful sectiei de handbal in locul lui Cian, sau este INTER DREAPTA la echipa lui boroi ( Alexandrion )

LEAVE A REPLY