Ionuț Ciobanu va evolua din vară pentru Minaur! Albert Cristescu și-a prelungit contractul cu gruparea băimăreană

0
2019

În cadrul conferinței de presă organizată astăzi la sediul Clubului Sportiv Minaur, au fost prezentați doi sportivi care se alătură lui Alexandru Csepreghi și Cip Tomas în sezonul viitor, respectiv Albert Cristescu și Ionuț Ciobanu.

După 2 ani în care a evoluat în culorile Minaurului, Albert Cristescu a decis să continue să lupte pentru CS Minaur încă două sezoane. Pivotul în vârstă de 26 de ani a evoluat în trecut pentru echipe ca CSM București, HCM Constanța, HCM Minaur și CSA Steaua București.

“În primul rând vreau să îi mulțumesc dlui. Primar Cătălin Cherecheș și antrenorului Raul Fotonea pentru toată încrederea acordată. Sunt foarte fericit pentru semnarea noului acord și îmi doresc din suflet ca în sezonul viitor să jucăm în Cupe Europene și să readucem Minaurul acolo unde îi este locul.”, a declarat Albert Cristescu.

Al doilea transfer încheiat de conducerea clubului CS Minaur pentru noul sezon, îl are ca protagonist pe Ionuț Ciobanu care după 3 ani în care a luptat alături de CSM București, a ales să se alăture proiectului Minaur pentru următoarele două sezoane. Portarul în vârstă de 35 de ani, fost jucător al naționalei masculine a României, a evoluat în trecut la echipe precum CSA Steaua, Energia Pandurii Târgu-Jiu, CSM București, Toledo BM (Spania), HC Odorhei și Mulhouse (Franța).

“Am ales Minaur pentru că am încredere în proiect, în oamenii care coordonează acest proiect și îmi doresc ca împreună să avem rezultate cât mai bune. Baia Mare este o echipă cu tradiție și tot timpul am jucat cu emoții aici, indiferent de echipa la care am activat. Nu în ultimul rând, vreau sa joc în fața unui public minunat cum este cel de la Baia Mare. Tot timpul i-am admirat și abia aștept să ne întâlnim în sală!” a declarat Ionuț Ciobanu.

sursă: minaur.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY