Ion Nica părăsește Slobozia după zece ani! „Nu vreau să fiu martor la distrugerea echipei!”

1
6245

Președintele echipei de handbal CSM Unirea Slobozia, Ion Nica, a decis să părăsească gruparea ialomițeană după zece ani de zile. Totodată, Ion Crăciun, cel care fusese anunțat drept noul antrenor al echipei, a revenit asupra deciziei și nu va conduce Slobozia în noul sezon.

Ion Nica primise în prima fază asigurări de la noul primar al orașului, Adrian Mocioniu, că echipa de handbal va fi sprijinită financiar de autorități. Apoi, după transferurile lui Horobeț, Petrescu și Iovănescu, atitudinea edilului s-a schimbat și a anunțat că își dorește o echipă bazată pe jucătoare tinere crescute la Slobozia, iar Ion Nica este convins că în oraș se dorește sport de masă și drept urmare a părăsit gruparea ialomițeană. „Părerea mea e că la Slobozia nu se vrea performanță. Sunt mai mult decât dezamăgit. Discutasem cu noul primar că vom face o echipă competitivă, pentru a nu merge iar la baraj. Pe parcurs, primarul și-a schimbat atitudinea, a anunțat că vrea echipă tânără, cu jucătoare crescute pe plan local. Părerea mea e că se vrea sport de masă. Sunt la echipă de zece ani și n-am avut vreun litigiu cu cineva. Nu vreau să mă fac de râs, ca după două luni de zile să nu pot să plătesc jucătoarele. Nu vreau să fiu martor la distrugerea echipei! Nu mai doream să aducem multe fete, maxim trei. Cu două ne înțelesesem în proporție de 80%, Anca Polocoșer și Elena Dache.”, ne-a declarat Ion Nica. De asemenea, Ion Crăciun s-a răzgândit și nu va antrena Slobozia în noul sezon.

În aceste condiții, la reunirea echipei de luni au fost prezente 13 jucătoare, sub comanda preparatorului fizic Marius Milea, în timp ce Alina Ilie, al cărui împrumut de la CNE Rm. Vâlcea expirase, s-a aflat și ea la antrenamentele echipei. În schimb, Alina Moroianu nu va mai evolua pentru Slobozia în noul sezon, fiind însărcinată.

1 COMMENT

  1. Ciudat, cum istoria se repeta…parca ar fi situatia de Constanta (cu Neptunul) de acum 2 ani…sa fie oare o coincidenta, sau sportul de performanta moare cu adevarat in Romania ?

LEAVE A REPLY