Ion Crăciun preia pe Corona Brașov din vară!

0
1665

Antrenorul Ion Crăciun va prelua echipa de handbal Corona Braşov din această vară, el urmând să fie antrenorul principal al formaţiei braşovene. Tehnicianul a acceptat să vină la Braşov deşi a avut mai multe oferte din Liga Naţională şi spune că principalul lui obiectiv este să reuşească să formeze o echipă în adevăratul sens al cuvântului, la Corona. „Un lucru este clar, handbalul nu m-a lăsat să stau prea mult timp deoparte. Vin cu sufletul deschis la Braşov şi principalul lucru pe care mi-l doresc este să reuşesc să formez o echipă care să funcţioneze ca o familie, în care jucătoarele să lupte una pentru cealaltă şi să se bucure una pentru cealaltă. Am urmărit ce s-a întâmplat la Braşov şi îmi doresc să schimb lucrurile din acest punct de vedere. Consider că în clipa în care vom funcţiona ca o adevarată echipă, vor veni şi rezultatele pe care ni le dorim cu toţii. De asemenea, un alt aspect care a contat foarte mult în decizia mea, a fost publicul pe care Braşovul îl are şi care chiar merită să vadă în teren o echipă care dă totul. Braşovul are trecut în handbal, şi nu orice trecut ci unul cu performanţe notabile, astfel că trebuie să facem totul pentru a readuce aceste performanţe la Braşov”.

Fost medaliat cu bronz mondial cu naţionala de tineret, Ion Crăciun a mai punctat că în această perioadă lucrează împreună cu conducerea clubului la formarea lotului şi a subliniat că va alege jucătoare dispuse la sacrificiu pentru culorile clubului. „Publicul braşovean este cunoscător de handbal şi de sport, şi pentru felul în care publicul te face sa te simţi când intri în sala din Braşov, îmi doresc să formam o echipă de care ei să fie mândri. Avem nevoie de jucătoare dispuse să dea totul pentru cei care vin la sală şi pentru culorile clubului. Îmi e teamă că nu toate jucătoarele au înţeles că atunci când intră pe teren, sunt datoare să lupte până la capăt şi să aibă motive să iasă cu capul sus că au facut tot ce a ţinut de ele. Eu vreau să văd dăruire totală, indiferent de situaţie. Ştiu să şi pierd, dar trebuie să vad că atunci când se întâmplă asta, echipa a dat totul”.

Tehnicianul va fi prezentat după finalul campionatului, atunci când îşi va anunţa şi antrenorul secund cu care va colabora. Ion Crăciun s-a înţeles cu Corona Braşov pentru un an, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul. „Nici nu cred că are importanţă atât de mare perioada, să dea Dumnezeu să avem noi rezultate şi să ramân mai mulţi ani la Braşov. Însă…trebuie să luăm totul pas cu pas. Cel mai important pentru mine este că, deşi mi-a fost greu să mă rup de casă, sunt dispus să fac din Braşov a doua casă”, a punctat tehnicianul.

Ion Crăciun a fost ultimă dată antrenor al lotului naţional de tineret. Tehnicianul va fi prezentat oficial la finalul sezonului, atunci cand va fi anuntat si staff-ul tehnic.

sursă: Facebook ASC Corona Brasov Official

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY