Ion Crăciun, deranjat de atitudinea echipei din meciul cu Slatina: „Aşa cum s-au antrenat şi s-au implicat în antrenamente toată săptămâna, aşa au jucat”

0
2897

Corona Brașov a ratat victoria la Slatina, 24-24, după un meci pe care îl putea câștiga având în vedere că a condus de mai multe ori la trei goluri pe tabelă.

La finalul partidei, antrenorul principal al Coronei, Ion Crăciun a declarat că nu poate accepta ca o echipă pe care o antrenează să facă atât de multe greşeli şi să aibă o atitudine ca cea din meciul cu CSM Slatina. „Sunt foarte supărat şi dezamăgit de jocul echipei, şi stau şi mă întreb dacă are rost să îţi distrugi sănătate pentru a te lupta să formezi o echipă, când vezi asemenea atitudine de renunţare atât de uşor. Este inexplicabil jocul nostru astăzi, însă dacă e să fiu realist, aşa cum s-au antrenat şi s-au implicat în antrenamente toată săptămâna, aşa au jucat şi în meciul de la Slatina. Nu pot accepta ca o echipă pe care o antrenez să facă atâtea greşeli, pase la adversar, mingi scăpate, ratări din situaţii de unu la unu. Nu spun că este un singur vinovat, şi anume echipa, însă abia aştept primul antrenament să le întreb şi pe ele ce s-a întâmplat. Astăzi nu aveam voie să pierdem puncte, indiferent de condiţii, dar e şi mai rău să pot spune că am ajuns să terminăm la egalitate din cauza multiplelor greşeli făcute.”

Tehnicianul Coronei a spus că toţi trebuie să fie mai umili şi să respecte tricoul pe care îl reprezintă în meciuri. „Acum, la cald, nu vreau să spun prea multe, aştept să mă liniştesc şi să ascult şi echipa ce are de spus după acest joc. Însă vreau să subliniez un lucru, dacă nu se schimbă atitudinea şi în antrenamente şi în jocuri, şi dacă nu respectăm tricoul pe care îl îmbrăcăm şiu pretenţiile acestui club care investeşte în noi, atunci nu ştiu dacă are rost să continuăm cu speranţe mari. Fără să fim mai umili, mai modeşti şi mai cu dorinţă de a lupta, nu vom reuşi să facem mare lucru. E trist şi mă doare că nu am profitat de jocul bun pe care l-am făcut cu CSM Bucureşti şi de tot ce a generat acel joc, şi să ne luăm avânt, în primul rând la moral. Aveam nevoie de încă un joc bun, dar…fără nici o discuţie, nu îl puteam obţine în acest fel. Sunt supărat pe atitudinea echipei şi recunosc, nu mă aşteptam să văd aşa ceva…”.

În etapa următoare, Corona Brașov primește vizita Galațiului.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY