Ion Crăciun a demisionat de la Neptun Constanța: „M-am săturat !”

0
1240

ion craciunCSU Neptun Constanța se află în continuare într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Ieri, după înfrângerea cu Corona Brașov, situația s-a complicat și mai tare, deoarece Ion Crăciun, antrenorul echipei, a anunțat că va părăsi echipa.

„Am luat această decizie, pentru că lucrurile nu mai pot continua astfel. De la sezon la sezon, simt că retrăiesc aceleaşi momente şi eu m-am săturat, pe de o parte, să cer totul de la jucătoare, iar pe de alta să nu le putem oferi lucruri elementare pentru acest nivel. Am ajuns să mi se reproşeze că eu am vrut echipă în Liga Naţională, eu să mă descurc!”, a declarat antrenorul Ion Crăciun pentru sportsudest.ro. „Îmi pare rău de aceste fete tinere, care au venit la Constanţa să lucreze sub comanda mea, dar nu mai vreau să mint pe nimeni, nu are sens.  Se pare că, în continuare, sunt probleme cu banii. Eu am plătit din banii mei taxele pentru transferul Tamarei (n.r.: Bokaric), plăteam şi pentru cel al Andreei Antoce, doar ca să grăbim totul şi să le am apte de joc, însă domnul director executiv şi-a luat concediu şi n-a avut cine să meargă la federaţie… Cam aşa stau lucrurile! Simt că dacă nu iau această decizie, se va repeta istoria de anul trecut.“

În sezonul actual, cu Ion Crăciun pe bancă, CSU Neptun Constanța a pierdut cu Cetate Deva și Corona Brașov și a câștigat în deplasarea de la Tg. Mureș.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY