INTERVIU: Oana Manea: „Trebuie răbdare din partea clubului”

0
1592

Oana Manea se desparte de Krim Mercator într-un mod nu tocmai plăcut și se întoarce acasă, pentru a îmbrăca tricoul CSM-ului. Fostul pivot al Oltchimului ne-a acordat un interviu, în care ne-a vorbit despre perioada petrecută la Krim, dar și despre planurile sale cu noua echipă.

-Oana, care este situația ta în momentul de față ?
-Aștept ca cei de la club să semneze hârtia că pot pleca, ei vroiau să joc în meciul cu Gyor. De plecat, oricum sâmbătă plecam. Oficial, sunt liberă de contract, sunt neplătită de patru luni, iar de pe 1 martie voi veni la CSM București.

-Ești dezamăgită de faptul că nu ți-ai putut duce contractul la bun sfârșit ?
-Da. Nu mă așteptam la situația asta, mai ales la cum se vorbea de echipă, de club, la începutul sezonului. Alte persoane poate au trăit clipe frumoase, la mine nu a fost cazul.

-Cum au fost cele 7 luni petrecute de tine la Krim ?
-Din punct de vedere al fetelor și al integrării mele în echipă, a fost bine, dar nu mă așteptam să fie așa clubul, într-o astfel de situație. Sunt dezamăgită poate pentru că mi-am dorit să plec afară și aveam alte așteptări, dar pentru mine n-a fost o experiență plăcută. Poate primarul știa de situație încă de la început.

De ce CSM București ? Ce te-a atras să revii în țară ?
-Îmi doream foarte mult să mă întorc acasă. Echipa formată și proiectul prezentat m-au atras.

-A contat faptul că Mette Klit pregătește echipa ?
-Da, contează și antrenorul, și echipa, și colectivul. Mette a reprezentat un capitol frumos, am avut ce învăța de la ea în perioada petrecută la Oltchim.

-Când vei putea debuta pentru noua ta echipă ?
-Nu voi putea juca la Brașov, am înțeles că meciul este vineri, iar eu sâmbătă mă întorc în țară. Probabil că voi juca prima oară în meciul cu Craiova, de acasă.

-Având în vedere transferurile efecutate până acum, se poate bate CSM cu Baia Mare ?
-Da, normal. Se poate face o echipă puternică. Poate Baia Mare are avantajul unui an de experiență și unui colectiv sudat. La noi o să dureze ceva până o să fim compacte, mai omogene ca echipă.

-Este comparabilă situația de acum cu cea de la Oltchim ?
-E o echipă destul de puternică, dar suntem la început. E un nou început, Oltchimul avea ceva experiență din trecut. Sper să facem ceva frumos pentru noi, pentru club, pentru handbalul românesc.

-Crezi că poți obține alături de CSM ce nu ai reușit cu Oltchim, câștigarea Ligii Campionilor ?
-Eu sper, dar nu pot spune că vom reuși din prima sau din a doua încercare. Mergi la un drum și nu știi ce se poate întâmpla. În orice caz, trebuie răbdare din partea clubului.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY