INTERVIU: Mario Blazevic, noul portar al CSM-ului: „Campionatul României crește de la an la an”

0
2226

mario blazevic 2Mario Blazevic este unul din jucătorii care au sosit în această săptămână la CSM București. Portarul de 37 de ani, care a evoluat în trecut pentru cele mai importante formații din Bosnia&Herzegovina, Serbia și Macedonia, a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu.

-Mario, De ce ai ales CSM București ?
-Am ales CSM București pentru că am avut informații că aici este un proiect important, sunt mai multe ambiții decât anul trecut și au planuri pentru viitor. Bozo Rudic este aici, cu Marko Simovic am jucat la Vardar Skopje și de asemenea mă uit la campionatul României și văd că el crește de la an la an.

-Ai venit de o săptămână. Care este impresia de până acum ?
-Totul este bine până acum. Sper ca și în viitor să fie la fel.

-Ce așteptări ai de la noul sezon ?
-Știu câțiva jucători, dar nu îi știu pe toți încă. Am auzit de la Bozo că întrecerea din acest sezon este mai puternică decât cea din sezonul trecut, dar îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul, clasarea în primele șase. Cred că experiența mea îi va ajuta pe antrenori și pe colegi.

-Ai jucat la Banja Luka sezoanele trecute, echipă cu care ai participat în preliminariile Ligii Campionilor. Este un dezavantaj că CSM București nu joacă în cupele europene ?
-Am jucat în Liga Campionilor de asemenea și cu Partizan și Vardar, dar și în Cupa EHF. Nu este însă nicio problemă că nu vom juca în cupele europene.

-Ai văzut vreun meci din sezonul trecut, al CSM-ului ? Crezi că în acest sezon puteți termina chiar pe podium ?
-Nu, am văzut doar pe Constanța în Liga Campionilor. Nu știu încă valoarea campionatului, dar sper ca într-o lună de zile, maxim două, să văd echipele la treabă și să pot da un răspuns referitor la locul din clasament.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY