INTERVIU: Krsto Milosevic își dorește titlul de campion și o revenire în Bundesliga: „Sunt pregătit să fac acest pas!”

0
5402

Krsto Milosevic a ajuns la CSM București în vara lui 2014 și a fost unul din cei mai importanți oameni ai echipei la rezultatele obținute de până acum. În acest sezon, sârbul de 28 de ani a marcat 101 goluri în Liga Națională, 27 în Cupa EHF și 9 în Final Four-ul Cupei României, dintre care 7 în finala cu Steaua. Milosevic ne-a vorbit despre perioada petrecut până acum și de planurile sale de viitor, în cadrul unui interviu.

-Krsto, care a fost prima reacție atunci când ai primit oferta din România?
-A trebuit să mă gândesc la acest lucru. Nu știam nimic despre campionat, știam doar că este bun. Când am venit aici, am fost surprins, pentru că nivelul era mai ridicat decât mă așteptam.

-A contat pentru tine că ai venit alături de Blazevic, Kostadinovic și Simovic la CSM București?
-Da, a fost foarte important pentru mine. Dar de asemenea au contat oamenii care au fost alături de noi la obținerea rezultatelor, românii de la echipă și cei din club. Împreună am format un grup bun și a contat la acele rezultate.

-Ești la al doilea sezon în Liga Națională. Cum a fost perioada de până acum și cum te-ai adaptat la un nou stil de viață?
-Da, sunt la al doilea sezon, iar până acum totul a fost bine. Am avut un prim sezon bun la CSM București, am terminat pe poziția a doua, a fost un pas mare la acel moment. În acest sezon ne-am dorit mai mult. Am câștigat deja Cupa și vrem să mergem până la capăt, vrem să încercăm să câștigăm titlul. Îmi place România ca și țară, îmi place campionatul, consider că este puternic, și cred că CSM București este cea mai bună echipă în acest moment.

-Are CSM București o șansă mare la câștigarea campionatului?
Sunt convins că vom lua campionatul, dar dacă nu vom reuși în acest sezon, voi încerca încă o dată în anul următor. Mă gândesc la viitorul meu în handbal, vreau să merg într-o țară cu un handbal mai puternic. Nu pot să zic că sunt hotărât 100% să plec dacă nu voi lua titlul, dar este posibil.

-Ar fi o surpriză pentru tine dacă CSM București nu ar câștiga titlul în acest sezon?
-Pentru mine, da. Știu că suntem cea mai bună echipă și am arătat acest lucru câștigând Cupa României. Este un mare plus pentru noi din punct de vedere moral, acum avem o dorință și mai mare de a câștiga un alt trofeu.

-A fost un sezon obositor pentru tine până acum, cu meciurile din Cupa EHF, Liga Națională și Cupa României?
-Recunosc, am avut o perioadă grea. Am avut două luni în care am jucat din trei în trei zile. Este extenunat, dar până la urmă acest lucru este perfect normal, de aceea te apuci de sport și lupți.

-Ți-ai dori să te întorci în Bundesliga? 
-Da, vreau să ajung din nou acolo. Poate a fost o greșeală să merg în Germania atât de tânăr, dar am învățat foarte multe în acea perioadă. Nu regret nimic, dar acum vreau să demonstrez că pot să joc la un asemenea nivel. Cred că sunt pregătit să fac acest pas!

Video cu golurile marcate de Krsto Milosevic în finala Cupei României, 27-24 cu Steaua.

sursă foto: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY