INTERVIU: Ana Maria Măzăreanu, ”U” Jolidon Cluj: „Putem ajunge în finala Cupei EHF !”

0
1836

La doar 21 de ani, Ana Maria Măzăreanu este titulara postului de portar a Clujului. Promovată de Gheorghe Covaciu la începutul sezonului 2011/2012, de la LPS Iași, și propulsată de Horațiu Pașca în primul „șapte”, Măzăreanu ne-a acordat un interviu în care a vorbit de perioada petrecută până acum în tricoul „alb-negru”, despre meciul cu Fehervar, dar și despre planurile de viitor.

-Au trecut doi ani și jumătate de când ești la ”U”, iar de la începutul sezonului ești prima opțiune pentru postul de portar. Cum te simți în această postură ?
-E un mare avantaj pentru mine, deoarece am 21 de ani. Mă bucur că mi se acordă această încredere, e foarte bine pentru mine, pentru formarea mea ca sportivă.

-Ai avut colege cu experiență pe post. De la cine ai învățat cele mai multe lucruri ?
-Ionica Munteanu m-a ajutat cel mai mult, am învățat foarte multe lucruri bune. Este o jucătoare care are o experiență bogată, mi-a dat sfaturi în permanență și m-a încurajat mereu.

-Care ar fi cel mai frumos moment trăit de tine în tricoul lui ”U” ?
-Victoria cu Oltchim, când am câștigat la două goluri. Chiar dacă am jucat puțin, mi-am făcut datoria. Aș putea spune și debutul în cupele europene din acest sezon, în Turcia, pentru că a fost pentru prima oară când am jucat mai mult și am avut emoții destul de mari.

-Cum caracterizezi echipa din acest sezon ?
-Suntem o echipă tânără, ambițioasă, ne dorim să creștem. Fetele cu experiență ne ajută să progresăm și alături de ele putem să avem rezultate din ce în ce mai bune.

-Vine meciul cu Fehervar. Ce așteptări ai de la el ?
-Sper să jucăm bine. Până acum nu le-am văzut, mâine vom face vizionare, știu doar că formează o echipă agresivă, bătăioasă, ca toate echipele din Ungaria. Așteptăm fanii la sală, împreună cu ei putem obține un rezultat bun în vederea returului.

-Cât de sus poate ajunge Clujul în acest sezon al Cupei EHF ?
-Dacă ne dorim și avem evoluții bune, putem ajunge în finală. Până atunci, avem două meciuri cu Fehervar, vedem după ce urmează.

-Ce plan ți-ai fixat pentru viitor ?
-Să joc cât mai mult și să am evoluții bune meci de meci, până la sfârșitul contractului. Îmi doresc să fac pasul apoi către o echipă importantă a Europei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY