Inter dreapta de top la Gloria Buzău! Lotul echipei, definitivat în mare măsură

0
2150

SCM Gloria Buzău, locul 4 la finalul sezonului trecut, și-a definitivat în linii mari lotul în vederea ediției viitoare de campionat. Conducerea clubului s-a înțeles cu cinci jucătoare până acum, iar până la reluarea pregătirilor ar putea apărea și alte nume.

Până în acest moment, confirmate la Gloria Buzău sunt Dijana Ujkic (24 ani, extremă dreapta, Măgura Cisnădie), Bobana Klikovac (24 ani, pivot, SCM Craiova), Elena Livrinikj (27 ani, inter stânga, Rapid București), Patricia Moraru (19 ani, inter stânga, ”U” Cluj) și Andjela Janjusevic (24 ani, inter dreapta, Siofok). Cea din urmă este și cel mai sonor nume adus de Buzău în această vară, Janjusevic fiind componentă a naționalei Serbiei, cu care a participat la precedenta ediție a Campionatului Mondial. Janjusevic vine de la Siofok, formație care se afla pe locul 2 în Ungaria, după Gyor, la întreruperea competiției, și calificată în semifinalele Cupei EHF.

Petra Blazek (Thuringer), Ines Khouildi (Thuringer), Denisa Șelever (”U” Cluj), Andreea Taivan și Oana Apetrei nu vor continua la Buzău.

Lotul echipei în acest moment: 
Portari: Ana Maria Mîrcă-Olariu, Alina Iordache
Extreme stânga: Ana Maria Iuganu, Claudia Condurache
Interi stânga: Raluca Petruș, Andreea Mărginean, Diana Druțu, Elena Livrinikj, Patricia Moraru
Centri: Carmen Stoleru, Maria Gavrila, Andreea Rotaru
Interi dreapta: Alina Ilie, Andjela Janjusevic
Extreme dreapta: Ana Maria Simion, Dijana Ujkic
Pivoți: Alexandra Subțirică, Marija Petrovic, Bobana Klikovac

sursă foto: Dan Potor – fanhandbal.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY