Începe lupta pentru calificarea în grupele Cupei EHF! Toate cele trei reprezentante ale României evoluează în deplasare

0
1755

Lupta pentru un loc în grupele Cupei EHF la handbal feminin începe cu adevărat în acest weekend. Cele trei reprezentante ale României, SCM Râmnicu Vâlcea, Măgura Cisnădie și SCM Craiova, evoluează în acest weekend în deplasare.

Dintre toate, cea mai grea misiune pare să o aibă SCM Râmnicu Vâlcea, care s-a deplasat în Danemarca pentru meciul cu Ikast, fosta FC Midtjylland. Florin Pera are tot lotul la dispoziție pentru acest meci, în timp ce gazdele nu se vor baza pe o jucătoare importantă, Stine Skogrand, însărcinată. Meciul va începe de la ora 15:00.

Măgura Cisnădie s-a deplasat în Rusia cu doar 12 jucătoare pentru disputa cu Zvezda Zvenigorod, o fostă câștigătoare a Ligii Campionilor care acum se bazează pe o echipă foarte tânără. Alexandru Weber nu se bazează astăzi pe Oana Apetrei, însă în lot a revenit Deonise Fachinello, absentă la Brăila, luni. Meciul Zvezda Zvenigorod-Măgura Cisnădie va începe la ora 16:00.

SCM Craiova își începe cursa de apărare a trofeului în Germania, pe terenul fostei adversare a Zalăului, Borussia Dortmund. Va fi pentru prima oară în istorie când Craiova se va duela cu o reprezentantă a Germaniei. Meciul va avea loc duminică, de la ora 14:30.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY