Încă o echipă dispare din cauza problemelor financiare: „Uneori, trebuie să lupți pentru a câștiga o bătălie !”

0
1611

csu neptun dezamagireProblemele financiare din handbalul românesc mai fac o victimă. După CS Caraș Severin, CSU Neptun Constanța abandonează lupta, și singura soluție ar fi înscrierea în liga secundă.

Contactat telefonic, Silviu Băiceanu a confirmat faptul că CSU Neptun Constanța nu va evolua în sezonul viitor al Ligii Naționale, din cauza problemelor financiare. Prima persoană care critică poziția clubului este chiar antrenorul echipei, Ion Crăciun, care afirmă că nimeni din club nu l-a contactat nici măcar după luarea acestei decizii. „Este o decizie luată fără să se consulte cu mine. Am fost anunțat de jucătoare că nu vom continua în Liga Națională și că sunt libere să plece. Silviu Băiceanu a dat această soluție domnului reector fără să se agite. Uneori, trebuie să te lupți pentru a câștiga o bătălie. Poate că pentru el e același lucru să fii în prima divizie sau în a doua divizie. Poate că el are tot meritul pentru rezultatul de anul trecut. Am fost pus în situația de a fi anunțat ultimul de această decizie. Jucătoarele vroiau să rămână la echipă, aveau încredere că se vor rezolva problemele. Munca noastră a fost în zadar, noi pe plan sportiv ne-am achitat de sarcini. Echipa era ca o familie.”, ne-a declarat Ion Crăciun.

Singura variantă pentru ca CSU Neptun Constanța să rămână în viață este înscrierea în liga secundă. Silviu Băiceanu a afirmat faptul că Ion Crăciun este una din variantele pentru postul de antrenor, dacă echipa va rămâne în viață. În acest moment, Liga Națională ar rămâne cu 13 echipe, iar prima formație care ar avea dreptul de a se înscrie este ocupanta locului trei de la turneul de baraj disputat la Sibiu, HM Buzău.

sursă foto: Paul Alexe – www.sportsudest.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY