În formulă restrânsă, Baia Mare învinge Clujul

0
1079

ardean-elisei hcm baia mareHCM Baia Mare a încheiat turul de campionat cu o victorie la zece goluri în fața Clujului, scor 35-25, deși Costică Buceschi a avut doar 13 jucătoare pe raportul de joc, dintre care trei portari.

În meciul din această seară, Costică Buceschi nu le-a avut la dispoziție pe Diniș-Vârtic, Geiger, Abbingh, Do Nascimento, Oltean, Arenhart, Tătar și Nechita, în timp ce Ungureanu aflată pe bancă nu a evoluat deloc, iar Marin și Davydenko au intrat doar la aruncări de la șapte metri. Chiar și în aceste condiții, campioana s-a impus fără probleme în fața Clujului, după o primă repriză ceva mai echilibrată, pe care gazdele au câștigat-o la patru goluri: 18-14.

În actul secund, tot Baia Mare a impus ritmul și se desprinsese decisiv după doar opt minute, când Buceschi înscria pentru 24-18. Până la final, diferența a crescut, după ce Ani-Senocico a rulat întreg lotul și le-a permis tinerelor jucătoare pe care le are la dispoziție să evolueze câteva minute în fața campioanei.

HCM Baia Mare-”U” Alexandrion Cluj 35-25 (18-14)
HCM Baia Mare: Herrem 7 goluri, Makeeva 4, Gjeorgjievska 4, Lobach 4, Davydenko 3 (toate din 7m), Szucs 3, Buceschi 3, Marin 2 (ambele din 7m), Ardean-Elisei 1
”U” Alexandrion Cluj: Ani-Senocico 8 goluri (4 din 7m), Chintoan 4, Laslo 4, Popa 3, Ivan 2, Cîrjan 2, Tetean 1, Boian 1
Aruncări de la 7m: 5/5, respectiv 5/4
Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY