Helle Thomsen va prelua CSMB din vară!

0
3360

Echipa Tigroaicelor CSM Bucuresti va avea un nou antrenor din vara acestui an. Helle Thomsen, daneza in varsta de 46 de ani, a semnat un contract valabil pe 2 ani, pana in vara lui 2019. Ea va continua sa pregateasca si echipa nationala a Olandei, colaborare pe care a inceput-o in 2016, reusind sa obtina medalia de argint la Campionatul European din 2016.

Helle Thomsen si-a inceput cariera de antrenoare la Team Tvis Holstebro, insa primele rezultate notabile le-a obtinut cu FC Midtjylland (In perioada 2012-2016: 2 titluri de campioana a Danemarcei, Cupa Danemarcei si Cupa EHF).  Prima sa medalie obtinuta, la nivel de echipe nationale, a fost cu echipa Suediei (bronz la Campionatul European din 2014).

Helle Thomsen: „Sunt mandra ca unul dintre cele mai bune cluburi din Europa m-a dorit. Sunt nerabdatoare sa fie pe banca CSM Bucuresti incepand in sezonul urmator si sa incep un nou capitol in Romania, sa devin parte a handbalului bucurestean si a celui romanesc.”

Pe aceasta cale, dorim sa ii multumim si sa ii uram succes in continuare domnului Aurelian Rosca, care a decis sa nu mai continue la CSM Bucuresti, pentru contributia adusa la castigarea celui de-al treilea titlu de Campioana a Romaniei si calificarea echipei in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY