HCM Roman și-a prezentat ieri achizițiile

0
1878

conferinta presa roman toskovicFinalista Cupei României și-a prezentat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, noile achiziții. Mutările de la HCM Roman nu sunt multe, la echipă sosind patru jucătoare, dintre care una, Andreea Polocoșer, se întoarce după ce sezonul trecut a fost împrumutată la CSM Ploiești.

Florin Pera va avea la dispoziție patru jucătoare noi în noul sezon competițional. Jasna Toskovic, un inter dreapta din Muntenegru de 25 de ani, care a evoluat sezonul trecut la Le Havre, Viktoryia Tymoshenkova, portar de 30 de ani, din Ucraina, Andreea Polocoșer, revenită după împrumutul la Ploiești, și Mirela Vîlcu, un pivot de 23 de ani, ce a jucat în liga secundă în sezonul trecut, la Știința Bacău, sunt noutățile din lotul romașcan. La capitolul plecări, pe lângă Amoagdei și Krumova, știute deja, la HCM Roman nu vor mai evolua nici Paula Pavăl, Tamara Bokaric și Tereza Pîslaru, cea din urmă fiind însărcinată.

„Am început pregătirile cu stagiul de readaptare la efort. În 17 iulie vom pleca, cu gândul de a ne întoarce, peste opt zile, în cantonament la Cheile Grădiştei. Vom intra, apoi, în perioada de pregătire specifică pentru a ajunge la parametrii optimi la începerea sezonului competiţional. Avem nevoie şi de cât mai multe meciuri amicale. Sunt jucătoare care au fost accidentate şi care revin în activitate după o perioadă mai lungă de absenţă. Vrem, în continuare, linişte şi o atmosferă propice performanţei. Dorinţă de progres există, ceea ce mă bucură. În sezonul trecut, HCM Roman a fost una dintre revelaţiile campionatului. Ne-am îndeplinit obiectivele. Este bucurie şi trebuie, mai departe, responsabilitate. În campionatul viitor vor fi mai multe echipe, iar cele mai potente financiar şi-au adus deja jucătoare străine, campioane mondiale sau cu experienţă în cupele europene”, a declarat Florin Pera, antrenorul Romanului, la conferința de presă.

sursă foto: ziarulderoman.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY