HCM Roman merge în careul de ași

0
1191

hcm roman-hc zalau 13-14HCM Roman a reușit să câștigă pe terenul Craiovei pentru a doua oară în acest sezon și și-a asigura prezența în viitorul sezon al cupelor europene. Romașcancele s-au impus cu 22-20 și vor întâlni în semifinale pe HCM Baia Mare.

HCM Roman a fost în control în Bănie, reușind să obțină la final victoria cu care își depășește performanța din sezonul trecut, locul cinci. Echipa lui Florin Pera a preluat rapid conducerea și a avut 4-1 în debut, iar cea mai mare diferență a meciului a fost stabilită în minutul 22, 7-3. Craiova a revenit și a egalat la 8, însă s-a văzut condusă după primele 30 de minute după reușita lui Toskovic, din ultima secundă.

În actul secund s-a mers după aceleași coordonate, cu HCM Roman la timonă și cu Craiova alergând după egalare. Oaspetele au fost însă mai exacte în momentele importante și au rezolvat soarta meciului în ultimele zece minute, asigurându-și totodată calificarea în penultimul act.

SCM Craiova-HCM Roman 20-22 (8-9)
SCM Craiova: Munteanu (portar), Tiron 7 goluri, Eidem 5, Lazarin 2, Tănăsie 2, Ianași 1, Cioaric 1, Zamfirescu 1, Florica 1, Tomescu, Apipie
HCM Roman: Tymoshenkova, Polocoșer (portari), Mihalschi 6 goluri, Toskovic 5, Iuganu 3, Stoleru 3, Agrigoroaie 3, Horobeț 2

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY