HCM Râmnicu Vâlcea continuă cu Gheorghe Sbora și Luminița Dinu pe banca tehnică! Aurelian Roșca, dorit în Zăvoi!

0
4245

După ce înțelegerea cu Constantin Ștefan a fost reziliată de comun acord în această săptămână, conducerea echipei HCM Râmnicu Vâlcea a anunțat și noul staff tehnic. Gheorghe Sbora și Luminița Dinu vor antrena echipa din Zăvoi, iar din sezonul viitor sunt șanse ca Aurelian Roșca să ocupe postul de antrenor principal.

Numirea lui Gheorghe Sbora pe banca tehnică este una de moment, după ce Constantin Ștefan, Maria Torok Duca și Nicoleta Lazăr și-au reziliat contractele. „Am adus un președinte din fenomen, pe domnul Petre Berbecaru, care este foarte cunoscut și respectat în acest fenomen, aveam nevoie de experiența dânsului. Trebuia să găsim o soluție de moment pentru bancă, în ideea că dacă domnul Sbora confirmă, rămâne și din vară, m-a bucurat și venirea Luminiței Huțupan, este stabilită și ea la Vâlcea. Dacă domnul Roșca se va întoarce acasă în vară, îl așteptăm la HCM, dânsul este vâlcean și își dorește foarte mult să revină acasă. Încercăm să facem un lucru legat, o perioadă de tranziție la nivelul echipei, era greu să aducem acum un antrenor, cu o altă viziune, am zis să analizăm ce avem.”, a declarat Gabriel Băjan, președintele CA al HCM-ului, în cadrul emisiunii TV Etalon.

HCM Râmnicu Vâlcea poate deveni din nou o forță în Liga Națională, având în vedere că președintele AGA a afirmă că își dorește ca la Vâlcea să ajungă din nou jucătoare de lot național. „Noua strategie este să găsim, din vara viitoare, jucătoare de valoare certă, de echipa națională, alături de cele care vor rămâne din actualul lot. Le-am spus jucătoarelor, dacă ele dovedesc până la finalul campionatului că merită să rămână, nu am nicio problemă, altfel sunt dispus să tai în carne vie. Sper să înțeleagă fetele că avem nevoie de performanță, mai ales că nu am cerut clasarea pe podium, ci doar locul 5. Suntem printre puținele echipe cu salariile la zi, ca buget suntem în primele 5-6 cluburi, dar ca rezultate suntem sub așteptări. Suntem pe locul 8 și urmează un program infernal, acasă cu Brăila și în deplasare la Craiova.”, a mai declarat acesta, potrivit paginii oficiale de Facebook a echipei. 

În prima etapă din 2017, HCM Râmnicu Vâlcea va primi vizita Brăilei, pe 8 ianuarie.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY