HCM Minaur Baia Mare, la a doua înfrângere în Slovenia

3
1842

minaur-celje amical 14-15HCM Minaur Baia Mare a pierdut și al doilea amical susținut în cantonamentul din Slovenia, mult mai categoric însă de data aceasta. Echipa condusă de danezul Lars Walther a cedat în fața campioanei Sloveniei, Celje Lasko, la o diferență de zece goluri.

După eșecul cu RK Gorenje Velenje, vicecampioana Sloveniei, pentru Minaur a venit o nouă înfrângere, de data aceasta cu campioana Celje Lasko. Băimărenii au pierdut cu 23-33 (8-17) meciul cu Celje, iar astăzi va disputa ultimul meci test din cantonamentul de pregătire, tot împotriva lui Gorenje Velenje, adversarul din urmă cu două zile.

3 COMMENTS

  1. Au investit o groaza de bani pe jucatori straini , iar echipa e varza . Ehipa nu va fi in primele 6 in campionat . Un oras aflat in faliment (baia mare ) isi permite sa aiba doua echipe de handbal cu 20 de jucatori straini ? CE se intimpla acolo este aberant .

    • Unii uita ca echipa este COMPLET scimbata fata de sezonul precedent si ca lotul a fost intrunit de 2 saptamani.
      Echipa este la primele meciuri, am intalnit si o echipa cu prestanta (fosta castigatoare de CL), eu zic sa o lasati mai moale cu criticile.
      Apropo, pana la proba contrarie, Baia Mare poate sa sustina activitatea de performanta chiar si la mai multe sporturi (vezi si rugby).

LEAVE A REPLY