HCM Constanța-HCM Minaur Baia Mare, un derby deschis oricărui rezultat

0
1107

constanta-minaur 13-14HCM Constanța dispută astăzi primul meci oficial pe teren propriu în noul sezon, deși până acum a disputat alte patru partide. Adversara campioanei este Minaur, o formație cu pretenții mari în acest sezon, iar meciul nu poate fi decât unul palpitant.

Până acum, HCM Constanța are o singură victorie, cu Initia Hassel, deoarece a pierdut Supercupa cu Știința Bacău la masa verde. Veniți după ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor, elevii lui Sundovski își doresc să obțină primele trei puncte ale sezonului, în fața propriilor suporteri. „E o echipă nouă, au făcut multe investiții. Din păcate, nouă ne-au plecat câțiva jucători. Va fi un meci echilibrat față de cum a fost în anii trecuți, dar sper că vom obține victoria. Așteptăm suporterii, pentru că acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de aportul lor.”, a declarat Rudi Stănescu, pentru Neptun TV.

Minaur a câștigat primul meci al sezonului, derby-ul de tradiție cu Steaua, 23-20, însă la capătul unui meci în care doar Eklemovic și Tatai s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Încă în formare, Minaur speră la o victorie în meciul din această seară. „E foarte greu să pregătim acest meci pentru că tot auzim că un jucător sau altul revine la Constanța. Așa că ne-am concentrat mai mult asupra noastră și sperăm ca va ieși cum nu se poate mai bine. Sper să câștigăm, firește. Sper să facem înca un pas înainte, pentru că noi suntem în continuare o echipă în construcție și avem nevoie de timp. Pentru noi, în următoarele săptămâni, nu este vorba despre altceva decât despre cum să evoluăm astfel încât să putem ataca partea superioară a campionatului.”, a spus și Lars Walther, antrenorul băimărenilor.

Partida, restanță din etapa a doua, din această seară va începe de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de Digisport.

sursă foto: telegrafonline.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY