HCM Constanța debutează sâmbătă în cupele europene

0
1053

mihai popescuCampioana României se află în fața primului meci din acest sezon al cupelor europene. HCM va disputa la finalul acestei săptămâni turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor, în care pleacă cu prima șansă, chiar dacă față de sezonul trecut, echipa a suferit schimbări importante.

Veștile bune au început să curgă pentru HCM Constanța, care s-a aflat la un pas de faliment în urmă cu o săptămână. Javier Humet și Branislav Angelovski au revenit la echipă, iar Albert Cristescu și Mihai Popescu s-au recuperat și ei după accidentările avute și toți cei patru vor evolua în turneul din Belgia.

De altfel, Mihai Popescu are două zile de când a reluat pregătirea alături de colegii săi. Acesta va face deplasarea în Belgia alături de colegii săi, însă se va apela la serviciile sale doar dacă va fi nevoie. „Revin după o pauză de șase săptămâni, am două zile decât stau în poartă și mă simt bine, nu am dureri. Ne concentrăm doar pe primul meci momentan, am văzut pe Hasselt, va fi un meci greu, dar ne dorim să-l câștigăm.”, ne-a spus portarul campioanei.

Besiktas, principala adversară a campioanei

HCM Constanța nu va avea, foarte probabil, probleme cu Initia Hasselt, în meciul de sâmbătă. În cazul în care se va califica în finala turneului, constănțenii vor da cel mai probabil peste Besiktas, campioana Turciei, care a transferat în această vară jucători importanți, precum Ivan Nincevic (fost jucător la Fuchse Berlin) sau David Rasic (fost la Portland San Antonio). În primul meci al turneului din Belgia, Besiktas va întâlni pe Haslum, de la ora 18:30, pentru ca de la ora 21:00 HCM Constanța să evolueze împotriva celor de la Initia Hasselt.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY