HCM Baia Mare și-a prezentat ieri lotul » Final Four-ul Ligii Campionilor, obiectivul campioanei

1
1923

hcm baia mare prezentareCampioana României la handbal feminin s-a reunit luni în vederea noului sezon, iar ieri a susținut o conferință de presă în care și-a prezentat lotul. De la primele antrenamente au lipsit însă patru jucătoare, Barbara Arenhart, Alexandra do Nascimento, Anastasia Lobach și Liliya Artsiukhovich, care se vor alătura la finalul săptămânii.

În noul sezon competițional, Valentina Ardean-Elisei va fi căpitanul echipei. Obiectivul HCM-ului în acest sezon este eventul, pe plan local, și calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. „Obiectivele pe care le dorim, le finanțăm și spre care tindem sunt, la nivel național, câștigarea Supercupei României, Cupei și a campionatului și intrarea în turneul de “Final Four” în Liga Campionilor. Acestea sunt obiectivele pe care le are această echipă în sezonul 2014/2015.”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Antrenorul echipei, Costică Buceschi, este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, însă este convins că va fi mult de muncă în noul sezon. „Avem un lot foarte bun. Ne așteaptă o muncă foarte grea, atât pe noi, cei din staff-ul tehnic, cât și pe jucătoare. Sper din tot sufletul ca jucătoarele nou venite să ridice nivelul tehnic al echipei și să câștigăm la experiență internațională (care ne-a lipsit în multe momente decisive din meciurile din Champions League din sezonul trecut) – pentru asta au fost aduse”, a spus și Buceschi.

HCM Baia Mare va debuta în noul sezon pe data de 26 august, în Supercupa României, împotriva celor de la HCM Roman. Ca și turnee de pregătire, elevele lui Buceschi vor susține două în țară, la Cluj (1-2 august) și Baia Mare (15-17 august) și două în străinătate, la Michalovce (8-10 august) și Budapesta (22-24 august).

Lotul HCM-ului pentru sezonul următor:
Portari: Paula Ungureanu, Barbara Arenhart, Yulia Dumanska
Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei, Camilla Herrem
Interi stânga: Eliza Buceschi, Gabriella Szucs, Lois Abbingh, Liliya Artsiukhovich
Centri: Luciana Marin, Laura Oltean
Interi dreapta: Melinda Geiger, Ekaterina Davydenko, Elena Gjorgjievska
Extreme dreapta: Adriana Nechita, Alexandra do Nascimento
Pivoți: Georgeta Diniș-Vârtic, Timea Tătar, Ksenia Makeeva, Anastasia Lobach

1 COMMENT

  1. Hcm baia mare nu are decit 11 (UNSPREZECE) jucatoare straine , platite evident din bani publici . Spre comparatie Gyor-ul nu are decit 5 sau 6 jucatoare straine in echipa si castga tot . Acest proces de distrugere a handbalului romanesc , continua prin incompetenta dovedita de actualul presedinte . Poate l-a invatat Carmen Tocala cum se distruge un sport in Romania . Parintii investesc sume fabuloase in juniori, iar cand sa se afirme , nu mai au unde sa joace , ca vin strainii sa ne ia locurile.

LEAVE A REPLY