HCM Baia Mare merge după cele trei puncte la Brașov

0
1323

costica buceschiPrimul derby între două echipe ce au ca obiectiv declarat titlul de campioană va avea loc miercuri, de la ora 19:45, între Corona Brașov și HCM Baia Mare. Campioana pornește ca favorită, deși pleacă în deplasare, și vrea să răzbune înfrângerea din sezonul trecut, 27-29.

Despre partida de la Brașov, Costică Buceschi, antrenorul HCM-ului, ne-a declarat: „Este primul meci cu o echipă cu același obiectiv. Corona este o echipă bună, și-a păstrat lotul de anul trecut și a adus alte două jucătoare. Va fi un meci greu pentru ambele echipe. Dar, la fel ca și anul trecut, nu meciurile din sezonul regulat sunt importante, ci cele din play-off. Surprize pot apărea, ele sunt în mare măsură aceleași, la noi s-au schimbat destule în lot. Timpul este foarte scurt, sunt etape intermediare, echipa care este mai concentrată, mai mobilă și mai exactă va reuși să câștige. Noi și CSM nu suntem singurele echipe care ne batem la titlu, sunt alte două echipe neînvinse, Corona și Brăila.”.

În lotul campioanei nu apare nicio modificare față de precedentele partide. Alexandra Do Nascimento lipsește în continuare, ea plecând în Austria pentru a se trata. „Avem același lot, încă nu a revenit Do Nascimento, care a plecat în Austria să se recupereze la fizioterapeutul lui Hypo, cu care a mai lucrat. Sperăm în revenirea ei cât mai rapidă.”, a completat antrenorul campioanei.

Partida dintre Corona Brașov și HCM Baia Mare va avea loc miercuri, de la ora 19:45.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY