HCM Baia Mare ajunge la zece victorii consecutive în fața Zalăului în campionat. Allison Pineau, ținta scandărilor rasiste

0
3417

HCM Baia Mare a reușit să învingă pentru a zecea oară consecutiv pe HC Zalău în Liga Națională, 36-26, în deplasare. A fost un meci umbrit însă de scandările rasiste ale fanilor gazdă la adresa lui Allison Pineau.

Duelul dintre cele două echipe a fost echilibrat timp de 30 de minute. La cabine, HCM Baia Mare a avut un avantaj de un singur gol, 16-15, pentru ca desprinderea decisivă să se producă în ultimul sfert de oră. Finalul a aparținut în totalitate vicecampioanei, care a reușit să marcheze de 10 ori în 12 minute, iar tabela s-a oprit la 36-26 în favoarea grupării lui Aurelian Roșca.

Pineau, ținta scandărilor rasiste

Din păcate, partida a avut momente regretabile. Allison Pineau a fost ținta scandărilor rasiste din tribună și a răbufnit la final. „Nu voi fi niciodată de acord cu această atitudine și cu acest comportament. Sunt mândră de culoarea mea. Poate uitați că reprezint o echipă românească. Felul în care îi respecți pe alții arată cum te respecți pe tine. Idioți sunt peste tot, lumea se duce în ce în ce mai jos.”, este mesajul jucătoarei din Franța postat pe o rețea de socializare.

sursă foto: magazinsalajean.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
HC Zalău1426
Minaur Baia Mare1536

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY