HC Zalău și HCM Rm. Vâlcea au disputat două meciuri școală la Cheile Grădiștei. Constantin Ștefan: „Avem promisiuni că se vor rezolva problemele financiare”

0
2029

Vecine în clasament, HC Zalău și HCM Rm. Vâlcea s-au întâlnit miercuri seară și joi dimineață la Cheile Grădiștei în două meciuri de verificare în care nu s-a ținut însă evidența scorului. Ambii tehnicieni au putut interveni atunci când au avut lucruri de corectat, iar per-ansamblu partidele s-au dovedit a fi utile.

În aceste condiții, antrenorul vâlcencelor s-a declarat mulțumit de cele două partide susținute. „Au fost două meciuri utile de verificare, au evoluat toate jucătoarele, inclusiv Vădineanu și Luca. Ne întoarcem astăzi la Vâlcea, la Bran am făcut patru antrenamente afară și cele două meciuri. Important e că am plecat fără probleme medicale. Ne vom relua pregătirea la Vâlcea, avem un lot destul de subțire numeric și trebuie să fim într-o formă sportivă bună, mai ales că noi începem mai devreme, pe 5 ianuarie, deoarece Brașovul joacă pe 9 în cupele europene cu Roman.”, ne-a spus Constantin Ștefan.

Gruparea din Zăvoi are probleme din acest punct de vedere financiar, însă există promisiuni că acestea se vor rezolva în perioada următoare. „Avem promisiuni că se vor rezolva. Vedem ce se va întâmpla, vor fi discuții.”, a concluzionat antrenorul HCM-ului.

Spre deosebire de Vâlcea, la Zalău nu sunt probleme cu banii. Salariile sunt la zi, astfel că fetele lui Gheorghe Tadici se pregătesc în liniște pentru partea a doua a campionatului. Tehnicianul grupării sălăjene poartă discuții cu câteva jucătoare și nu este exclus ca în perioada următoare să apară și nume noi în lot.

sursă foto: sportulsalajean.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY