HC Zalău, la al patrulea succes din ultimii cinci ani la Ploiești!

0
11428

HC Zalău a înclinat balanța victoriilor directe în favoarea sa în disputele de la Ploiești, după succesul din această dimineață, 26-25 în fața CSM-ului. Față de meciul din Feroe, Neven Hrupec le-a avut la dispoziție pe Iryna Shutska și Ivana Bozovic, plus alte trei junioare, însă i-a lipsit Carmen Gheorghe.

În schimb, de la Zalău a lipsit mult Claudia Constantinescu, golghetera sezonului trecut, ce a fost folosită doar puțin pe faza defensivă, ca urmare a problemelor de la umărul drept. În aceste condiții, jocul a fost echilibrat în cea mai mare parte a lui, însă în final plusul a aparținut oaspetelor.

Începutul a aparținut Zalăului, care a condus cu 2-0 și 5-3, pentru ca în patru minute Ploieștiul să treacă de la -2 la +2 pe tabelă. Dmitrovic a ratat o aruncare de la șapte metri la scorul de 7-5, aruncând în bară, iar Zalăul a revenit la conducere după acel moment, pentru scurt timp. Tămaș a dus formația vizitatoare la 7-8, iar până la pauză s-a mers cap la cap, conducerea fiind preluată, pe rând, de ambele echipe.

De la 14-14 gruparea lui Gheorghe Tadici s-a desprins prima oară la trei lungimi, iar avantajul a crescut până la cinci goluri, chiar dacă Neven Hrupec a încercat să oprească seria bună a adversarelor. S-a ajuns la 21-26 cu patru minute înainte de final, o diferență suficientă pentru ca Zalăul să plece cu toate punctele, chiar dacă până la final Dmitrovic, de trei ori, și Shutska au marcat pentru Ploiești. 25-26 scor final, în ceea ce reprezintă a patra victorie a Zalăului pe terenul Ploieștiului, din 2011 și până în prezent.

sursă foto: csmploiesti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY