HC Zalău a ieșit din … beznă !

0
1246

diana puiu hc zalauHC Zalău a cunoscut din nou gustul victoriei, 27-22 cu Cetate Deva, după două înfrângeri consecutive. A fost însă un meci cu peripeții, deoarece instalația electrică a cedat în prima repriză, la scorul de 10-9 pentru gazde, timp de cinci minute.

Venită după două înfrângeri la rând, cu Craiova și Ploiești, Zalăul a început bine meciul cu Deva de pe teren propriu, o formație ce trecuse în etapa precedentă de Dunărea Brăila și care avea moralul ridicat la maxim. După 12 minute, gazdele aveau 5-1 și Gligore Czari solicita primul timp de odihnă al meciului, care s-a dovedit a fi de bun augur. Chiar dacă între timp Zalăul se desprinsese la cinci goluri, 10-5, Deva a revenit și s-a apropiat la unul singur, 10-9, în minutul 23, moment în care o parte a luminii din sală s-a stins ! Pauza de cinci minute a fost suficientă pentru ca Gheorghe Tadici să regândească tactica și până la finalul primei părți Zalăul a refăcut diferența de cinci goluri: 15-10.

În partea a doua, gazdele au evoluat la fel de exact ca și până atunci și, grație paradelor Mihaelei Cheța, au făcut ca în minutul 40 tabela să indice un categoric 21-12. Până la final, Ciuciulete și colegele sale au înscris doar de șase ori, dar a fost suficient pentru ca ardelencele să obțină cele trei puncte puse în joc.

HC Zalău-CSM Cetate Deva 27-22 (15-10)
HC Zalău: Ciuciulete 10 goluri, Constantinescu 4, Maior-Pașca 3, Puiu 3, Trif 2, Pintea 1, Bardac 1, Rob 1, Țurcaș 1, Ciunt 1
CSM Cetate: Cartaș 7 goluri, Krnic 5, Simion 3, Din-Mojoiu 3, Șovar 2, Stîngu 2

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY