HC Vaslui, din victorie în victorie! Echipa lui Sandu Iacob a câștigat la Făgăraș, dar a primit o replică bună din partea nou-promovatei!

0
5822

Înfrângerea severă din prima rundă a trezit-o la viață pe HC Vaslui. Moldovenii au ajuns în această seară la trei victorii consecutive, după 22-18 la Făgăraș, însă n-a avut o misiune tocmai ușoară pe terenul nou-promovatei, aflată la cel mai bun meci al sezonului.

Vasluienii s-au desprins pe tabelă în ultimele 20 de minute ale întâlnirii. Prima repriză a aparținut clar brașovenilor, care au condus cu 7-2 și 8-3, dar avantajul de la pauză a fost de doar două lungimi, 10-8. În actul secund, oaspeții au reușit să egaleze în minutul 40, 12-12, iar de acolo partida a curs în favoarea lor. Suspansul s-a păstrat însă până în minutele de final, dar oaspeții au lovit decisiv, marcând ultimele două goluri ale disputei.

Cu acest succes, 22-18, HC Vaslui urcă pe locul cinci și va întâlni în etapa viitoare pe teren propriu pe Reșița, în timp ce Făgărașiul rămâne ultima și are în față o deplasare de foc, la Dinamo.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Făgăraș1018
CSM Vaslui822

CSM Făgăraș

CSM Vaslui

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY