HC Vaslui debutează astăzi în play-out

0
962

hc-vaslui-constanta-300x242HC Vaslui se află în fața primului meci din play-out, în această seară, cu începere de la ora 18:00, pe teren propriu, cu Poli Timișoara. Lideri în clasament, moldovenii vor victoria în fața fanilor.

La trei puncte peste Timișoara și cu un meci mai puțin disputat, HC Vaslui își poate asigura un final de sezon liniștit astăzi, în cazul unei victorii. Pivotul Dragoș Soare așteaptă fanii echipei în număr cât mai mare la sală. „Sperãm ca publicul sã vinã în numãr mare si sã ne încurajeze asa cum a fãcut-o de fiecare datã. Vom da totul pe teren pentru a ne impune. Nu ne permitem pasi gresiti. Vrem sã evitãm barajul”, a declarat jucătorul Vasluiului, pentru vrn.ro.

Timișoara vine după un succes cu Steaua, 27-22, și are un avantaj de trei puncte față de următoarea echipă din clasament, CSU Suceava, care merge în acest moment la baraj. Vestea bună pentru Pero Milosevic este ca se va putea baza din nou pe serviciile lui Ghiță Irimescu, suspendat în meciul cu Steaua. „Cu siguranță că va fi mai dificil la Vaslui. E o diferență de 6 puncte între noi deoarece am pierdut ambele meciuri cu Vaslui. Dacă vom juca cu același caracter și aceeași apărare ca în meciul cu Steaua, și dacă nu vom pierde mingile în atac, cred că echipa mea poate obține ceva la Vaslui. Trebuie să luptăm mult, să fim mai concentrați în atac”, a spus și antrenorul muntenegrean, potrivit oradestiri.ro.

Partida dintre HC Vaslui și Poli Timișoara va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY