HC Vaslui a învins şi a doua reprezentantă a României în Cupa EHF!

0
3935

HC Vaslui a făcut un meci mare în faţa medaliatei cu bronz, Poli Timişoara. Măcinată de o serie de frământări, care au culminat cu interzicerea accesului în Sala Sporturilor, formaţia antrenată de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte a dovedit că poate fi peste orice echipă din Liga Zimbrilor. Vasluienii au jucat cu sufletul şi au avut de partea lor un public minunat, care a oferit una dintre cele mai frumoase seri de când formaţia locală a revenit în prima ligă.
HC Vaslui a avut nevoie de un sfert de oră, pentru a-şi demonstra superioritatea în joc, desprinzându-se la două goluri, scor 9-7.
Chiar dacă a încercat să oprească din elanul gazdelor, Timişoara s-a recunoscut condusă şi la patru goluri avans, 17-13.
La vestiare, vasluienii au intrat doar la adăpostul a două goluri, scor 18-16.
Bănăţenii au reuşit să revină pe tabelă, după pauză, scor 18-19, însă elevii lui Sandu Iacob au deovedit că au capacitatea să întoarcă soarta meciului de partea lor, preluând conducerea, scor 20-19, pe care nu au mai cedat-o până la final, meciul terminându-se cu cel mai clar succes al sezonului, scor 32-29.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Vaslui1832
SCM Politehnica Timișoara1629

CSM Vaslui

SCM Politehnica Timișoara

sursă text: obiectivvaslui.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY