HC Odorhei vine cu precizări în privința incidentului de la meciul cu Vaslui

5
2396

vaslui la odorhei 15-16În minutul 50 al partidei de la Odorhei, dintre HC Odorhei și HC Vaslui, ofițerului de presă al clubului oaspete, Cristi Lapa, i-a fost interzis să mai filmeze partida. Gruparea gazdă vine cu lămuriri în privința acestui caz.

Astăzi, pe site-ul oficial al clubului, szkc.ro, a fost postat un comunicat de presă, prin care au explicat decizia de a nu-l mai lăsa pe ofițerul de presă al oaspeților să filmeze. „În data de 5 septembrie, în repriza a doua a meciului cu HC Vaslui, HC Odorhei a fost somat de către FRH pentru a lua măsuri contra celui care transmitea online pe un portal de internet meciul etapei a IV-a din Liga Naţională. Acest fapt este contrar regulamentului FRH – aceste drepturi aparţin exclusiv televiziunii Digi Sport. În calitate de gazde, am avut sarcina de a afla cine transmite în direct meciul din sală.

Clubul nostru a procedat conform regulamentului când a luat măsuri. Ştiind că din partea HC Odorhei doar evoluţia scorului este transmisă în direct pe site-ul propriu,  primul suspect a fost ofiţerul de presă al clubului din Vaslui, care a înregistrat meciul. Cu toate că directorul nostru sportiv, Győri István l-a rugat să nu mai filmeze, el nu a fost cooperant, astfel firma de pază a fost însărcinată să oprească înregistrarea meciului.

Clubul nostru nu se simte responsabil pentru cele întâmplate, deoarece a procedat conform regulamentului şi al apelului FRH. Nu suntem de acord ca HC Vaslui să catalogeze ca incident evenimentul din timpul partidei.

După terminarea meciului HC Odorhei a oferit clubului vasluian înregistrarea integrală a partidei.”, este comunicatul apărut pe site-ul clubului.

sursă foto: szkc.ro

5 COMMENTS

 1. Problema e ca nu ofiterul de presa al HC Vaslui transmitea meciul, acesta inregistrandu-l pentru HC Vaslui. Era usor de aflat cine transmite meciul, ca ii aflai pozitia dupa transmisiunea live. Nu e prima oara cand Odorheiul isi depaseste atributiile, acestia mai facand figuri si cu alte echipe din Liga Nationala, dar si la alte sporturi, gen futsal…

  • Problema e ca ofiterul de presa al HC Vaslui a transmis meciul – dovada si faptul ca in momentul in care a fost oprit sa mai filmeze transmisiunea s-a oprit… Si daca citesti pe pagina de facebook al HCV, vei vedea ca fanii echipei stiau exact cine transmite… si in plus inclusiv identificarea lui s-a facut exact pe baza pozitiei camerei, acesta fiind deasupra spectatorilor, in toata sala din Odorhei existand o singura astfel de pozitie, cea destinata presei, unde se aflau doar ofiterii de presa din Odorhei si Vaslui. Cum cei din Odorhei nu transmitea live catre fanii Vaslui-ului, prin excludere, ghici cine a mai ramas???
   In rest cine si cum isi depaseste atributiunile e o alta poveste.

   • Lapa Nicolae Cristian e ofiterul de presa si inregistra meciul si chiar eu am vazut pe livestream cand a fost bruscat si obligat sa nu mai filmeze de undeva de sus…pe cand Sorin Aprodu filma si transmitea live stream…asa ca informeaza-te inainte de a scrie !!!O zi buna si nu uita ca la Vaslui ,Odorheiul nu va castiga in retur..te asigur 😉 si vor fi cat mai putine ecgipe care vor castiga la Vaslui!!!!!

 2. “Partida, transmisã live de reprezentantii clubului
  Asa cum a fãcut-o si de zilele Vasluiului, când a organzat mai multe concursuri cu tombole, clubul vasluian a venit si ieri în sprijinul fanilor, cu transmisiunea live a meciului de la Resita. Cu toate cã nu a fost transmisã la televizor, suporterii HC Vaslui si-au putut urmãri favoritii pe internet, cu ajutorul lui Sorin Aprodu, directorul sportiv al clubului, care a filmat live întreaga partidã. Minutul de aur a fost înregistrat în a doua reprizã, când nu mai putin de 167 de vasluieni se uitau la meci. Printre cei care au urmãrit livestram-ul s-a numãrat si realizator de emisiuni tv, Cãtãlin Striblea.”

LEAVE A REPLY