HC Odorhei rămâne singura echipă cu punctaj maxim

0
1332

odorhei-steaua 13-14Etapa a patra a programat duelul din capitală, dintre CSA Steaua Alexandrion București și HC Odorhei. Victoria a revenit Odorheiului, care rămâne singura echipă cu victorii pe linie în acest sezon al Ligii Naționale.

Pe teren, HC Odorhei a controlat ostilitățile în permanență, având în față un adversar fără aceeași strălucire din partidele cu Turda și Vaslui. Elevii lui Vlad Caba au făcut rapid o diferență confortabilă pe tabelă, reușind să înscrie multe goluri „ușoare”, pe fondul unei apărări agresive și a unui portar inspirat.

Steaua a alergat în zadar după Odorhei, reușind să se apropie cel mai mult la patru goluri, pe final de meci. Echipa lui Vlad Caba a arătat însă maturitate în joc, gestionând bine situația și reușind să se impună în cele din urmă cu 32-27, fiind singura formație cu victorii pe linie în acest sezon.

Andrei Cian, manager CSA Steaua Alexandrion București: „Din păcate, se pare că n-am scăpat de complexul acesta din sezonul trecut, oscilăm în evoluții. Astăzi ne-au condus de la un capăt la altul, șansele să câștigăm au fost minime. Se vede că este o echipă bine așezată, probabil una din pretendentele reală la titlul de campioană. Din partea noastră, din păcate se pare că în continuare ne bazăm pe câțiva jucători care atunci ei nu pot să se ridice la nivelul scontat, restul echipei nu poate să suplinească acest minus. Este un lucru rău, în echipă ai nevoie de mai mulți jucători să poți câștiga un meci, azi iar am jucat un meci în 4-5 jucători și în condițiile astea, când întâlnești o echipă bună, e foarte greu să câștigi. Urmează deplasarea de la Tg. Jiu, un meci pe care mergem să-l câștigăm. Energia trece printr-o perioadă grea, ar fi momentul să profităm și să recuperăm punctele pierdute aici. Va fi dificil, pentru că și ei vin după trei înfrângeri, încă un pas greșit ar însemna mult. Toate meciurile sunt cu presiune, așa e normal, nu mai poți spune că un meci este câștigat sau pierdut dinaininte.”

Vlad Caba, antrenor HC Odorhei: „Noi ne-am atins obiectivul, am vrut să câștigăm. Am avut o primă repriză foarte bună, a doua mai modestă a noastră, dar atât cât să nu periclităm rezultatul, având în vedere că peste trei zile urmează un alt meci, cu Constanța, nici n-am putut să le cer mai mult. E oarecum de înțeles că au redus motoarele, au lăsat-o mai moale, dar cred că s-a văzut că n-am avut nicio emoție și sunt mulțumit de rezultat. Nu mă grăbesc cu niciun fel de concluzii, suntem abia în etapa a patra, avem doar trei meciuri, e atât de mult de jucat încât nu vreau să fac nicio afirmație. Trebuie să așteptăm cam șase luni, să vedem echipele, să se decanteze raportul de forțe.”

CSA Steaua Alexandrion București-HC Odorhei 27-32 (12-18)
CSA Steaua: Corzo 7 goluri, Georgescu 7, Pîrîianu 5, Szoke 4, Salinas 3, Vancea 1
HC Odorhei: Mihalcea 7 goluri, Majnov 6, Rusia 5, Talas 5, Onyejekwe 3, Komporaly 2, Kuzmanoski 2, Stoilov 1, Sipos 1
Aruncări de la 7m: 5/4, respectiv 5/4
Eliminări: 2 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY